Bemutatkozás

Kedves Leendő Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy figyelmével megtiszteli oldalunkat. Biztos oka van annak, hogy oldalunkra látogat. Amennyiben szeretett ingatlanát kívánja eladni, mert új céljai vannak, illetve álmai ingatlanát szeretné megvásárolni, akkor a legjobb helyen jár!

Ezekben a felelősség teljes lépésekben irodánk a MAXIMUM támogatást és garanciát kínálja Önnek a legoptimálisabb megoldás eléréséhez.

Végig kísérjük, és folyamatosan segítséget nyújtunk Önnek az ingatlan értékesítésétől, vagy az ingatlan megtalálásától kezdve az ártárgyalások legoptimálisabb lebonyolításán keresztül egészen a szerződéskötésig, sőt mi több a birtokba adásig, hogy Ön tökéletes biztonságban érezhesse magát.

Amennyiben szeretett ingatlanát kívánja értékesíteni, abban az esetben piaci összehasonlító elemzést végzünk. Részben mert szükséges, hogy az Ön által kínált ingatlan árát a legmegfelelőbben pozícionáljuk a piaci kínálatok közé, részben pedig, hogy megtalálva az optimális vevőt, a lehető legjobb árban és fizetési konstrukcióban értékesítsük ingatlanát.

Maximum Ingatlan egyet jelent a profizmussal, Önnek segít a gyors értékesítésben és vásárlásban!

Reméljük, hogy rövid időn belül személyesen is találkozhatunk!

Üdvözlettel:

Bakó Györgyi                                                    Csipor Hugó

Tulajdonos                                                         Tulajdonos