Budakeszi

89.900.000 Ft

243.876

BUDAKESZIN KERTKAPCSOLATOS LAKÁS!

ID: 273420
Eladó Lakás / Tégla
Budakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó LakásBudakeszi Eladó Lakás

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 2092 BudakesziTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 112 m2
Szobaszám 3Építés éve 2001
Állapot Jó állapotúKomfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 2 szintesEmelet Földszint
Fűtés Gáz - cirkóWc és fürdőszoba Egy helyiségben
Terasz 187 m2Akadálymentesített Igen
Kertkapcsolatos IgenKilátás Udvarra néző
Tájolás délnyugat
Parkolás Parkolás az udvaron

Leírás

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

BUDAKESZI CSENDES RÉSZÉN NAGYON JÓ ÁLLAPOTÚ 112 NM-ES KERTKAPCSOLATOS LAKÁS!

Eladó Budakeszi csendes zsákutcájában lévő sorház legutolsó épületének földszintjén elhelyezkedő, 112 nm-es, nappali + 2 szobás, 2 fürdőszobás, mosókonyhás, kamrás, 187 nm-es kizárólagos használatú kerttel rendelkező lakása 89,9 M Ft-ért!

A lakás megközelítése egy elektromos kapun keresztül lehetséges csak, így nagyon privát, zárt, biztonságos, csendes.

Az ingatlan egy 3 lakásos ház földszintjén helyezkedik el, mely 2001-ben épült. Fekvését tekintve körbenapozott, keletről is kap fényt, majd a nappali déli, a hálószoba dél-nyugati fekvésű.
2 autó beállására van lehetőség az udvarban.

A privát kertbe a nappalin keresztül juthatunk ki, mely rendszeresen karbantartott, fás, növényes. Itt kiépítésre került játszótér, a teraszon grillező van, kellő méretű ahhoz, hogy itt étkezzünk, fekvésénél fogva pedig tökéletes napozóhely..

A lakás helyiségei:
előtér: 3,76 nm,
zuhanyzós wc: 4,41 nm,
gardrób: 3,16 nm,
nappali+ konyha: 48 nm,
szoba 1: 17 nm,
szoba 2: 17,5 nm,
közlekedő: 3,17 nm,
nagy fürdő: 10,15 nm,
mosókonyha: 2,38 nm,
kamra: 2,18 nm.

Az ár részét képezi a gépesített konyha (mosogatógép, szagelszívó, Gorenje gáz és villanysütő). A lakásban fa ablakok vannak, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve.
Riasztó ki van építve.
Mindkét szoba külön nyílik, a hálóból közvetlenül juthatunk a nagy fürdőbe, melyből pedig az előszobában találjuk magunkat. (körbejárható)
A homlokzati szigetelésnek köszönhetően alacsony a rezsi, a lakás fűtési költsége is nagyon kedvező, havi 12 eFt.

A lakás tulajdonosa az elmúlt időszakban az alábbi munkálatokat végezte el:
- Kazán csere, a lakás melegéről Wiesmann kazán gondoskodik, (a nappaliban és a szobákban plusz padlófűtés is van) valamint ehhez kapcsolódóan a kémény bélelése is megtörtént,
- a szobákban laminált padló cseréje, beltéri ajtók cseréje, valamint infra padlófűtés kiépítése,
- a homlokzat szigetelése, Austroterm 10 cm-es szigeteléssel, valamint EPS vízszigetéléssel,
- WC-k cseréje, nagy fürdőszobában mosdók, burkolat cseréje,

A lakás lokációja és közlekedése kiváló. Közelben az Aldi, Zóna bevásárlóközpont, ahol többek között megtaláljuk a a Jysket, Tescot, a Müllert, az Ecofamiliyt, gyógyszertárat. Ezek gyalogosan is 5-6 perc alatt elérhetőek. Közelben így a 22-es busz megállója is. A CBA és a 22/a busz megállója is pár percnyire helyezkednek el.

A lakást ajánlom a nagy terek szerelmeseinek, kiváló otthona lehet az ingatlan házaspárnak, akiknek fontos a földszinti elhelyezkedés és a kertkapcsolat, valamint kis családoknak is.

Budakeszi méltán büszkélkedhet az egyik legtisztább levegőjű település címmel, mivel itt a közelben autópálya nincs. Valamint több kirándulóhely elérhető, Máriamakk, Vadaspark.

A lakás megvásárlására felvehető CSOK, plusz kamattámogatott hitelek, illetékmentesség, babaváró hitel, egyéb kedvező piaci hitelek is elérhetők. Ezek igénybevételéhez díjmentes segítséget nyújtok.

Kérdés esetén hívjon bizalommal.